Pihakonsultointikäynti

Jos kaipaat uusia ideoita tai apua pihan ongelmakohtiin, voit tilata pihakonsultaatiokäynnin – oiva ja pikainen apu monenlaisiin ongelmiin!

Konsultointikäynnillä voimme keskittyä toivomaanne osioon pihassa tai yleisemmin vaikka koko pihan hoitoon tai uudistamiseen. Pihakonsultaatiosta saatte hyvän ohjeistuksen myös esimerkiksi pihan pikaiseen siistimiseen vaikkapa talon myyntiä ajatellen tai stailaamiseen erilaisia pihalla tapahtuvia juhlia tai merkkipäiviä varten.

Pihakonsultaatio tapahtuu asiakkaan pihalla ja suunnittelija viipyy paikalla 1-2 tuntia. Konsultaation aikana asiakas voi vapaasti kirjata suunnittelijan ohjeita muistiin (suunnittelijan tekemä kirjallinen tuotos ei kuulu konsultaation hintaan).

-Pihakonsultaatiokäynnin hinta tällä kaudella yksityispiha-asiakkaille 150e (sis.alv24%) Nokialla tai noin 20km säteellä Nokian keskustasta. Yli meneviltä kilometreiltä kauempana sijaitseviin kohteisiin kilometri- ja matka-ajan korvaus 1,00e/km/suunta tai sopimuksen mukaan. Taloyhtiöille ja muille yhteisöille pihakonsultaation hinta erillisen sopimuksen mukaan.

HUOM. Jos päädytte pihakonsultaation jälkeen tilaamaan pihallenne koko pihan kattavan, laajemman luonnos- tai yleissuunnitelman, vähennetään pihakonsultaation hinta tilaamanne palvelun hinnasta! (Etu käytettävissä aina 1kk tehdyn pihakonsultaation ajankohdasta eteenpäin). HUOM. Tämä etu koskee vain yksityisasiakkaita (taloyhtiöt, rakennusliikkeet yms. erillisen sopimuksen mukaan).

HUOM. Kevätkaudella pihakonsultaatiokäynnit säävarauksella! Lumen peittäessä pihan pinnat, kannattaa pihakäynnin ajankohtaa siirtää. aconitum