Palvelut yksityisille


Pihan suunnittelupalvelut Pirkanmaan alueella

Tiesitkö, että hyvin rakennettu ja hoidettu piha nostaa kiinteistön arvoa keskimäärin 5-10 %
- puhumattakaan toimivan ja toiveiden mukaisen pihan arvosta omistajilleen!
Hyvin suunniteltu ja hoidettu piha myös lyhentää kiinteistön myyntiaikaa ja nostaa kiinteistön myyntihintaa. Etenkin kauniille sisääntulolle, toimiville oleskelualueille ja yleiselle vehreydelle osataan antaa arvoa.

Muista, että viheralueet lisäävät hyvinvointiamme ja parantavat yleistä elämänlaatua. Hyvin suunnitellulla ja rakennetulla pihalla voi harrastaa, ottaa rennosti, viljellä ravintoa – tai ihan vain levätä!
 

HUOM. Kaikki projektit aloitetaan aina pihakonsultointikäynnillä. Pihakonsultointikäynnin hinta tällä kaudella yksityispiha-asiakkaille 150e (sis.alv24%) Nokialla tai noin 20km säteellä Nokian keskustasta. Yli meneviltä kilometreiltä kauempana sijaitseviin kohteisiin kilometri- ja matka-ajan korvaus 1,00e/km/suunta tai sopimuksen mukaan. Taloyhtiöille ja muille yhteisöille pihakonsultaation hinta erillisen sopimuksen mukaan.

HUOM. Jos päädytte pihakonsultaation jälkeen tilaamaan pihallenne koko pihan käsittävän, laajemman luonnos- tai yleissuunnitelman, vähennetään pihakonsultaation hinta tilaamanne palvelun hinnasta! (Etu käytettävissä aina 1kk tehdyn pihakonsultaation ajankohdasta eteenpäin). Tämä etu koskee vain yksityisasiakkaita (taloyhtiöt, rakennusliikkeet yms. erillisen sopimuksen mukaan).